Kategorier
Hudpleje

Jeg føler mig friskere i ansigtet, når jeg har brugt øjencreme

Jeg døjer med meget tør hud, og det gør, at jeg nogle gange bliver helt hvid, fordi min hud simpelthen ikke har fået fugt nok. Det er selvfølgelig ikke noget sjovt problem, så jeg går meget op i at bruge den helt rette creme, især til hænder og til ansigt. Jeg er også begyndt at bruge noget øjencreme, da huden omkring øjnene, som mange sikkert ved, er ret sart, og det gælder i særlig grad for mit vedkommende.

Der er ingen tvivl om, jeg synes, øjencreme er en fantastisk opfindelse. Jeg havde nemlig i lang tid brugt almindelig creme også til området omkring øjnene, hvilket til sidst gjorde, at det begyndte at svige en lille smule, så det var bestemt en stor lettelse, da jeg begyndte at bruge en creme, der rent faktisk var beregnet til dette område.

Jeg synes dog, det er svært at finde rundt i alle de mange forskellige former for hudpleje, der findes. Hvis man nu bare kunne lave en fælles creme, der kunne bruges til hele ansigtet, hænder og krop, ville det være meget nemmere, tænker jeg.

Jeg er dog glad for, jeg fandt noget øjencreme, som jeg bruger næsten hver anden dag. Det frisker nemlig samtidig op, og giver ansigtet optimal fugt.

En kommentar til “Jeg føler mig friskere i ansigtet, når jeg har brugt øjencreme”

Det lyder da rigtig godt, at du er begyndt at bruge øjencreme, for det hjælper, som du ved, rigtig meget på huden og giver rigtig god fugt. Jeg bruger det selv hver dag, og det tror jeg altså også sagtens, at du kan gøre.

Lukket for kommentarer.