Kategorier
Webhotel & webhosting

Google Adwords er hamrende smart, men hvordan virker det egentlig?

Jeg er indehaver af denne her fantastiske hjemmeside, som i flere år har haft pæn succes, og en stor brugerskare. Det er jeg naturligvis rigtig glad for. Det er jo altid rart når ens hårde arbejde bærer frugt. Jeg kunne dog også godt tænke mig at der kom en lille smule penge ud af det, og jeg tænker at der godt kunne blive lads til en lille reklame. I den forbindelse overvejer jeg naturligvis Google Adwords, for Google ved virker.

Men hvordan virker Google Adwords egentlig? Skridt et må vel være at oprette en konto, men så er der noget med at den først skal godkendes. Det regner jeg dog ikke med bliver et problem. Gud og hver mand har vel efterhånden en Google reklame på deres hjemmeside, men alligevel. Så er der problemet med hvilken type reklamer man ønsker at vise, og hvilken størrelse de har. Jeg antager at man har en hvis grad af valgfrihed.

Til sidst er der spørgsmålet om hvordan man rent faktisk tjener penge .er ved klik på annoncen, med sidevisninger, begge dele eller noget helt tredje? Jeg har ikke rigtig været i stand til at finde en ordentlig gennemgang af Google Adwords nogen steder, så jeg håber at i kan hjælpe.