Kategorier
Advokat

Mangler du en advokat i Århus inden for familieret?

Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse er en del af den landsdækkende advokatkæde Ret&Råd og har stor erfaring som advokat i Århus inden for familieret.

Igennem livet kan der opstå en række situationer, som gør, at du kan få behov for en advokat med speciale i familieret. Det kan være såvel glædelige som triste begivenheder. Måske skal du giftes og have en ægtepagt, skilles og have hjælp med forældremyndighed og ægtefællebidrag, oprette et testamente eller en fuldmagt, eller måske har der været et dødsfald i familien, der kræver juridisk bistand i Skifteretten.

Der findes heldigvis en lang række advokatfirmaer i Danmark, der specialiserer i familieret. Hvis du er bosat i Århus og omegn, kan du med fordel vælge et advokatfirma med beliggenhed dér, fx Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse. Det gør nemlig hele processen meget nemmere, at du ikke skal bruge lang transporttid, når du skal mødes med din advokat. Nogle sager inden for familieret kan nemlig kræve et længere juridisk forløb med mange møder.

Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse er en del af den landsdækkende advokatkæde Ret&Råd og har stor erfaring som advokat i Århus inden for familieret. De fire advokater i firmaet er ikke blot medlemmer af Danske Familieadvokater, men også uddannede mediatorer. Det vil sige, at de kan mægle mellem stridende parter fx i skilsmisse- eller arvesager, hvor tingene ellers ofte går i hårdknude og trækker ud i retten med øgede sagsomkostninger til følge. Ydermere er to af advokaterne også autoriserede bobehandlere med stor erfaring inden for dødsbobehandling i Skifteretten.

Som advokat i Århus inden for familieret kan Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse derfor tilbyde kyndig juridisk bistand i forbindelse med bl.a. skilsmisser, børnesager, testamenter, ægtepagter, dødsbobehandling og fuldmagter. Firmaet har adresse centralt i Århus på Østergade 27 og kan kontaktes på telefon +45 89 15 25 00 eller mail aarhusc@ret-raad.dk. Advokatsekretæren sidder klar til at sætte dig i forbindelse med en advokat i Århus med speciale i familieret alle ugens dage mellem kl. 9 og kl. 15.