Kategorier
SEO

SEO konsulent og Google ekspert – Helt utrolig effekt

I det lille beskedne SEO firma jeg arbejder for, besluttede vil for og en tid siden at gøre noget ved det stadigt faldende besøgstal på hjemmesiden. Omend vi er mange IT kyndige, var der faktisk ikke nogen af os der havde det store begreb om hvad der kunne gøres, så derfor hyrede vi en SEO konsulent (Search Engine Optimization) og Google ekspert.

For at være ærlig så har mit forhold til SEO altid været lidt som mit forhold til astrologi. Jeg har kun latter til overs for de mennesker som virkelig tror at man kan læse sin fremtid i stjernerne, men det må de jo selv om. Pointen er at jeg havde det samme forhold til SEO, men det har ændret sig. Således tør jeg nu godt anbefale at hyre en SEO konsulent og/eller Google ekspert, så frem man har brug for det.

For det virker rent faktisk. Hvad en god SEO konsulent kan udføre af mirakler er ganske imponerende, hvilket er en nødvendighed for at overbevise sådan en som mig, så har du problemer med faldene besøgstal, eller tror du bare at det kan gøres bedre, kan jeg kun anbefale konceptet. Jeg garanterer at du vil ikke blive skuffet.