Kategorier
Tøj Tryk

Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Jeg har tænkt mig at benytte mig af dette tilbud. Jeg administrer et fritidshjem hvor vi har tradition for at dele T-shirts ud med vores logo. Hid til har det dog været noget af en opgave, da vi har været nødsaget til selv at lave stryge tryk, og når man har strøget de første 100 T-shirts, er man ved at blive godt træt af det. Men nu hvor man kan på lavet tryk på T-shirts er livet pludselig blevet meget lettere.

Jeg ved godt at tryk på T-shirts ikke er nogen ny opfindelse, men jeg har aldrig før oplevet at man kan bestille det som privatperson. Måske er det bare mig der har svært ved at følge med tiden, men hvad. bedre sent end aldrig.

Nu er der blot tilbage at bestille, hvilket allerede er blevet gjort, så jeg kan afgøre hvor god kvaliteten er. Jeg er dog ikke særlig bekymret. Ganske vidst er det meget billigt, men det ser meget professionelt ud.