Kategorier
Streaming

Video streaming åbner op for en masse muligheder

Jeg holder meget af at opholde mig på nettet. Her kan jeg på ingen tid drømme mig væk ved at ty til video streaming af en eller anden rejsedokumentar. Det bugner nettet nemlig af. At rejse er populært, især fra sin egen computer.

For tiden ser jeg mange rejseberetninger fra Asien, og det er helt fantastisk så rig deres kultur er. Der kan hurtigt gå en time med video streaming, når jeg først falder over en rejsevideo, for der er jo altid links til relaterede videoer, og så kan man ellers med et par tryk finde sig nærmest uendelige mængder af lige den type video man fortrækker.

Jeg kan slet ikke forstille mig et liv uden video streaming. Så ville jeg skulle på biblioteket og låne videoer i tide og utide, og der er immervæk et mindre udvalg, så der ville jeg hurtigt løbe tør. Så ville jeg også skulle holde øje med afleveringstider og huske at få det alt sammen set. Nej tak!

Så heller bruge nettet. Der kan man med et snuptag finde en streaming video, og så er man ellers i gang med at kigge efter kun få sekunder. Jeg synes personligt at det slår national geographics, og så kan man jo se 100 % de man allermest har lyst til at se.